Rusya Vizesi  
 
Rus Vizesi
Rus Vize Başvurusu
Rusya Vizesi Gerekli Evraklar
Rusya Vizesi Uyarılar
Rusya Vizesi Soru & Cevap
Rusya Vizesi Seyahat Sigortası
Rusya Vizesi İletişim
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Rusya vizesi
Rus konsolosluğu

 
Rusya Vizesi İletişim
 
 

Tüm Rusya vizesi işlemlerinin süratle yapılabilmesi için lütfen bize telefon numaralarımızdan ulaşınız.

Adres:

Cumhuriyet Cad No 157 Kat 2 
Harbiye İstanbul
( Harbiye Askeri Müze- 
Harbiye Ordu Evi Karşısı) 
0212 293 93 35 (pbx)

Tel: 0212 293 93 35(pbx)
Fax: 0212 243 74 63

E-posta: bilgi@vizeislemleri.com

10 yılı aşkın sektör deneyimimizle tüm seyahat acentelerinin ve münferit müşterilerimizin hizmetindeyiz.

 
     
 
 

 

Rusya vizesi almak hiç bu kadar kolay olmamıştı, Rusya Vizeniz 1 günde hazır!

0212 293 93 35

RUSYA FUAR TAKVİMİ (2005)

"Rusya’da fuar organizatörlüğü başlı başına bir sektör haline gelmiş durumda olup, halen dünyadaki her beş fuarın ikisi  Rusya’da düzenlenmektedir."

Rusya’da fuar organizatörlüğü başlı başına bir sektör haline gelmiş durumda olup, halen dünyadaki her beş fuarın ikisi  Rusya’da düzenlenmektedir. Bu bakımdan, Rusya'da fuarcılık sektörü   katılımcılardan ziyade, organizatörleri için  kazanç kapısı olduğu görüntüsünü vermektedir.   

Rusya'da 500’den fazlası sadece  Moskova’da olmak üzere, yılda 2000’den fazla fuar düzenlendiği göz önüne alınırsa,  münferit veya milli düzeyde   katılınacak  fuarlar konusunda ülkemizin kısıtlı imkanlarını boş yere israf etmemek adına,  mutlak surette   katılınacak fuarlar konusunda seçici davranılması ve fuar öncesi ciddi şekilde hazırlık yapılması gerektiği  izahtan  varestedir.

2005 yılı fuar takvimine aldığımız fuarların seçiminde, kişisel izlenimlerimiz sonucu yararlı olabileceğini düşündüğümüz fuarların yanısıra, UFI (*) tarafından denetlenen fuarları da göz önüne aldık.

Yine kişisel tecrübelerimize dayanarak,   yaz  tatili olması nedeniyle, gerek ticari bağlantı  gerekse  fuarlara gösterilen ilgi ve  katılım bakımından  Rusya'da temmuz ve ağustos aylarının oldukça verimsiz geçtiğini  hatırlatmak isteriz.

Katılmayı düşündüğünüz fuar hakkında T.C. Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği ile  temasa geçerek bilgi alınız.  Fuarda sergilenecek ürünlerin kalitesi, fiyatları ve pazarlama tekniğini önceden belirleyiniz. Katılacağınız fuardan en az üç ay öncesinden konunuzda faaliyette bulununan Rus firmalarının irtibat bilgilerini elde ederek, yazacağınız Rusça bir tanıtım yazısıyla Rus firmalarını standinize davet ediniz.

Fuar esnasında dağıtacağınız kart vizit, broşür ve katalog gibi tanıtım malzemelerinizi Rusça olarak hazırlatınız. Standinizde ürünleriniz hakkında bilgisi olan Rusça lisanına vakıf bir eleman bulundurmaya özen gösteriniz. Ciddi Rus firmalarının size yöneltecekleri: "Rusya'da veya Moskova'da ürününüzü nereden bulabilirim veya Rusya veya Moskova'da ürününüzü bulabileceğim bir adres verebilirmisiniz?" sorusuna vereceğiniz cevaba hazırlıklı olun.

Rusya'da bankacılık sisteminin henüz istenilen düzeye çıkamamış olması, Rus firmalarının mali gelir ve giderlerini gizleme  eğilimi içerisinde bulunmaları,   uluslararası alım ve satımda akreditifin   sınırlı olarak baş vurulan bir ödeme şekli olarak kullanılması, Rus ithalatçıların yabancı ürünleri Rusya sınırları içerisinde millileştirilmiş olarak satın almaya alıştırılmış olmaları gibi   nedenlerden dolayı Rusya Federasyonu’nda temsilciliği, deposu veya distrübitörü bulunmayan firmalarımızın sırf katıldıkları  fuarlar sayesinde  ihracat bağlantıları yapabilme şanslarının  esasen oldukça  zayıf bir ihtimal olduğunu unutmayınız.  

(*) UFI (Uluslararası Fuarlar Birliği) fuar organizatörleri, cemiyetleri ve onların partnerlerini şemsiyesi altında toplayan fuar endüstrisindeki en büyük birliktir. Şu anda 74 ayrı ülkeden 224 fuar ve show organizatörü üyesi bulunmaktadır. Söz konusu üye organizatörlere ait 621 adet fuara UFI sertifikası verilmiştir. (Rusya'da UFI sertifikasına  sahip toplam 47 fuar bulunmaktadır. Fuar takviminde UFI tarafından sertifika verilmiş  fuarların yanında (UFI) işareti bulunmaktadır.)

 

 

 

 


 
 

Tüm hakları Rusya.org'a aittir © 2007

Bu sitenin tasarımı M3 Works tarafından yapılmıştır